Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>> a vidékért Beszámoló MAGYARORSZÁG VÉGKIÁRUSÍTÁSA MEGKEZDŐDIK MÁJUS ELSEJÉN!
MAGYARORSZÁG VÉGKIÁRUSÍTÁSA MEGKEZDŐDIK MÁJUS ELSEJÉN! Nyomtatás E-mail
2014. április 28. hétfő, 10:54
Share/Save/Bookmark

Kövér László nem hívta össze a Házbizottság ülését, és még 20 aláírás hiányzik a  Földtörvény módosítása ügyében április 15-én az LMP és Dr. Ángyán József független képviselő által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülés összehívásához szükséges 78-ból, annak ellenére, hogy minden ellenzéki párt nyilatkozott annak támogatásáról.
Kövér László házelnök jelen volt, de akadályoztatás miatt Orbán Viktorral együtt nem szavazott 2013. június 21-én a Földtörvény botrányos körülmények között történt elfogadásakor. Nem tudta, vagy nem akarta biztosítani a Parlament rendjének megfelelő szavazást, mégis érvényesnek fogadta el azt, nem tett lépéseket a szavazás törvényes rendnek megfelelő megismétlésére. Így az is kétséges, hogy érvényes-e a május elsején hatályba lépő törvény?
Kövér László, a jobbikos és mszp-s képviselők „összehangolt”  mulasztásainak eredményeként olyan földtörvény lép életbe 2014. május elsején, mely megnyitja a földpiacot a külföldiek előtt, korlátlan és kontrollálhatatlan földhasználatot biztosít a nagybirtokoknak.
Olyan földtörvény lép életbe, mely ellentétes a magyar nép, a helyi közösségek és helyi családok érdekeivel, így beláthatatlan és visszafordíthatatlan következményekkel jár.
Mindez néhány – az Élőlánc által javasolt - módosító indítvánnyal kivédhető lett volna – Kövér László és a parlamenti képviselők azonban nem ismerték fel történelmi felelősségüket.

Előzmény: FELHÍVÁS Magyarország jelen és jövendő Kormányához, Parlamentjéhez, közjogi méltóságaihoz, polgármestereihez, egyházi vezetőihez, pártjaihoz, civil szervezeteihez és népéhez a MAGYAR FÖLD ÜGYÉBEN http://elolanc.hu/index.php/videkert/141-beszamolo/10576-felhivas-a-magyar-fold-ugyeben

2014. április 28.
Élőlánc Magyarországért

 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design