Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>> a vidékért Beszámoló Ángyán József országjárásának összegző nagygyűlése - meghívó
Ángyán József országjárásának összegző nagygyűlése - meghívó Nyomtatás E-mail
2013. május 21. kedd, 22:55
Share/Save/Bookmark

Szeretettel meghívjuk Önt földfórum-sorozatunk összegző nagygyűléséhez, amelyet 2013. május 24-én pénteken 17 órai kezdettel tartunk meg BUDAPESTEN, az Erzsébetligeti Színházban (XVI. kerület, Hunyadvár u. 43/b - Térkép - Honlap). A rendezvényen előadást tart Dr. Ángyán József. (A belépés díjtalan.) [Facebook esemény link]

Mivel a földtörvény vitája hamarosan megkezdődik, nagy érdekek ütközhetnek egymással. Fogjunk össze egy tisztességes, a helyben élő gazdákat segítő földtörvényért! Az Ön részvétele is szükséges ahhoz, hogy a hangunkat meghallják!

Az Élőlánc és a Váralja Szövetség petíció formájában állt ki Dr. Ángyán József és programja mellett tavaly májusban. Felhívásunkhoz eddig közel 9000-en csatlakoztak. (Link: http://varaljaszovetseg.hu/02/) Az aláírásgyűjtést hamarosan lezárjuk - ezért kérjük, küldje tovább ismerőseinek, rokonainak ezt a levelet, hogy minél többen álljunk az ügy mellé!

A helyszín megközelíthető az Örs vezér teréről a H8-as és H9-es jelzésű gödöllői és csömöri HÉV-vel a Mátyásföld-Imre utca megállóig utazva, illetve a 176E és 276E jelzésű autóbuszokkal a Hunyadvár utca megállóig utazva. Mindkét megállótól néhány perc sétára található a színház épülete. (A helyszín természetesen személygépkocsival is jól megközelíthető.) A megközelítéssel kapcsolatos és minden egyéb információt (tájékoztató térképet) itt tekintheti meg.

A nyomtatható méretű, színes és fekete-fehér plakátokat szabadon lehet (=kötelességünk) terjeszteni.

  -

 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design