Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

Folytatjuk!!!
2007. szeptember 08. szombat, 22:25
Share/Save/Bookmark
Az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján, hétfő délután tűzi napirendjére másodszor a vitatott vagyontörvényt. Mivel az eddigi hírek szerint lényegi változtatások nélkül készül megszavazni a kormánypárti többség a törvénytervezetet, ezért szeptember 10.-én, hétfőn délután, 17 órakor a Parlament épülete előtt demostrációt tartunk.

Célunk a szeptember 8.-ai tüntetésével azonos: a hatvankét aláíró kezdeményezését támogatva, állampolgári tiltakozásunkkal rábírni az országgyűlési képviselőket, hogy ne fogadják el azt a vagyontörvényt, amely szabad kezet ad a kormánynak a közvagyon – kórházak, kormányzati épületek, közművek, iskolák, kulturális létesítmények, továbbá a Nemzeti Földalaphoz tartozó termőföldek - kiárusításához. Ehelyett olyan törvényre van szükség, amely az Országgyűlés kétharmados többségének felelős testületre bízza a nemzeti vagyont. A hatvankét aláíró ezt a képviselőktől közvetlenül is kérte.

 

VÁRUNK MINDENKIT, AKI AZ ORSZÁG KÖZÖS VAGYONÁNAK, ILLETVE A MA ÉLŐ ÉS A JÖVŐ NEMZEDÉKEK JOGAINAK VÉDELME ÉRDEKÉBEN RÉSZT KÍVÁN VENNI MEGMOZDULÁSUNKON!

 

KÉRJÜK, HOZZON MAGÁVAL NÉHÁNY SZÁL GYERTYÁT!

 

A gyertyák mellett CSAKIS MAGYAR ZÁSZLÓKAT és a VAGYONTÖRVÉNNYEL KAPCSOLATOS TRANSZPARENSEKET várjuk a tüntetésre.

 

A tüntetésen számos rendezőre lesz szükségünk. Kérjük, segítsen Ön is!

 

Ha segítene a rendezvény lebonyolítását végző csapatnak, keresse Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. ! Telefon: 06-30-59-79-012

Tájékoztatásul: A hétfői rendezvény a rendőrségen bejelentésre került. Ezek szerint az Élőlánc Magyarországért 2007. szeptember 10-én 17.00 órától szeptember 11-én 02.00 óráig politikai akarat nyilvánító, tájékoztató nagygyűlést tart a Budapest V. kerület Kossuth téren – a Parlament előtt.
A nagygyűlés témája: az elfogadás előtt álló vagyontörvény, a közvagyon szerepe a közszolgáltatásokban és a kormányzati intézkedések értékelése.
A rendezvény célja: a parlamenti képviselők, és a kormánypártok értésére adni, hogy a magyar állampolgárok nem mondanak le a létüket, jövőjüket biztosító közvagyonról, és ragaszkodnak a közszolgáltatások szolidaritás elvű, legalább a 2006. évi szinten való fenntartásához.

A rendezvény során kizárólag a Parlamenti nagyparkolót vesszük igénybe. Sem a Rákóczi szobor, sem a Kossuth szobor körüli füves, parkos, virágos területet nem vesszük igénybe semmilyen formában, erről rendezőink útján gondoskodunk. Nagyobb résztvevői létszám esetén az Alkotmány utca torkolata felé húzódunk, illetve tovább az Alkotmány utcában. A rendezvény jelképe a nemzeti egységet jelképező háromszínű nemzeti lobogó.
 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design