Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>> a nemzeti vagyonért Sajtóközlemény


Népszavazási kezdeményezés az állami földek eladásának tilalmáért
2016. március 09. szerda, 18:44

Gőgös Zoltán MSZP-s országgyűlési képviselő kezdeményezése alapján 200.000 szavazásra jogosult magyar állampolgár érvényes aláírása szükséges a népszavazás kiírásához az alábbi kérdésről:


„Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés alkosson törvényt az állami tulajdonban álló termőföldek értékesítésének a tilalmáról?"

Az aláíróívek korlátlanul másolhatóak. Kék tintával pontosan kell kitölteni a lakcímkártya alapján. Az aláíró ívek leadásáról az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címen kérhet információt.

Az aláíróívet innen lehet letölteni!

 
Kiáltvány
2008. szeptember 13. szombat, 20:01
Mi, a 2008. szeptember 13-án megtartott, a nemzeti vagyon tulajdonosainak első gyűlésén megjelent állampolgárok – közfelkiáltással – elfogadtuk a következő kiáltványt:
 
Összegyűlt a népszavazáshoz szükséges aláírás!
2008. február 11. hétfő, 16:07
Vasárnap délután jelentette be Gaskó István, a LIGA Szakszervezetek elnöke, hogy az egészségbiztosítási privatizáció megakadályozásáért indított népszavazás kiírásához szükséges 200 ezer aláírást messze meghaladó, 359 ezer aláírás gyűlt össze. Az Élőlánc Magyarországért aktivistái 6500 aláírással járultak hozzá a sikerhez. Mindenkinek köszönjük a segítséget, aki akár csak egy aláírással is segítették a gyűjtést!
 
A kisúgó legújabb száma
2007. szeptember 15. szombat, 13:06
2007. szeptember 8-án, a Hősök terén tartott demonstrációnkon pillanatok alatt elfogyott A kisúgó legújabb, 5. száma, amely a vagyontörvénnyel foglalkozik.
 
A vitatott törvényjavaslat az állami vagyonról
2007. szeptember 01. szombat, 11:40
Július 2-án hatvan neves közéleti személyiség fordult a köztársaság elnökéhez, hogy ne hirdesse ki az állami vagyonról szóló törvényt. A köztársasági elnök a javaslatot visszaküldte az Országgyűlésnek megfontolásra, jelenleg végszavazásra vár. A javaslat és a kapcsolódó anyagok olvashatók az Országgyűlés honlapján.
Maga a törvényjavaslat innen tölthető le.
 
A közvagyon védelmében
2007. augusztus 15. szerda, 23:37
Felkérés a sajtó munkatársaihoz
Július elején hatvan közéleti szereplő – köztük számos akadémikus, országgyűlési képviselő, polgármester, volt vezető köztisztviselő – a köztársaság elnökéhez intézett nyílt levelet tett közzé, melyben az ún. vagyontörvény alkotmányellenessége mellett érvelnek.
 
Minek a hiánya?
2006. november 22. szerda, 23:53
Elkészült az Országos Civil Fórum első ajánlása, az államháztartási hiány csökkentéséről.
Tovább...
 


Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design