Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>> a közösségi közlekedésért Beharangozó Meghívó az Élőlánc agglomerációs vitájára
Meghívó az Élőlánc agglomerációs vitájára
2005. október 29. szombat, 11:27
Share/Save/Bookmark
Budapest körül kígyózó kocsisorok, sokasodó bevásárlóközpontok és ipari parkok, csökkenő zöldterületek, se nem város, se nem falu települések.
Az Élőlánc Magyarországért nyilvános fórumot rendez a budapesti agglomeráció súlyos gondjairól és a javasolt megoldási módokról. A beszélgetés időpontja és helyszíne:

November 8. 18 óra, a Magyar Építőművészek Szövetsége székháza
(Bp., V., Ötpacsirta u. 2.), Koós Károly terem.
Javaslatainkat az Élőlánc Magyarországért elnökségi tagjai, Ertsey Attila, Orosz István, Varga Géza valamint szakértőink mutatják be.

Önt is szeretettel várjuk!

A fórumon elhangzó véleményeket, javaslatokat az Élőlánc Magyarországért szakértői a végleges szakmai anyag kidolgozásakor mérlegelik, adott esetben abba beépítik.

További információ: Murányi Veronika Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. 20 323 3801
Sajtókapcsolat: Orosz István Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. 70 531 8459
Az Élőlánc Magyarországért 2005.október 8.-án alakult, célja az ökológiai politika képviselete: az élet minőségének védelme, természeti és kulturális örökségünk megőrzése az utánunk jövők számára, a társadalom felszabadítása az embertelen gazdasági kényszerűségek uralma alól, a természet-ellenes erőszak megfékezése.
 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design