Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>> épített környezetünkért Sajtóközlemény Ökoház a nagyvárosban
Ökoház a nagyvárosban
2007. április 21. szombat, 14:52
Share/Save/Bookmark
Kedveskéim! Gyermekecskék!
Jövő szerdán, április 25-én, 6 órától Ertsey Attila bácsi, Véghely Tamás bácsi és Balog Robi bácsi elmeséli nektek, hogyan épül az ökoházikó. Gyertek el, a pocakotokat megtömhetitek sütivel és szörppel, és az esti mesére is épp hazaértek.
De nem csak az egyszerű lelkeket várjuk a Szimplába.Gerle János bácsi vágjon komoly arcot, és ő mondja el Nektek a többit, én pedig triangulumon kísérem:

A Szimpla és az Országépítő folyóirat közös beszélgetéssorozata: Szórakoztató városökológia címmel olyan kérdésekről, amelyek segítik Budapest alakulásának, működésének, múltjának és jövőjének, vonzerejének és élhetetlenségének megértését.

A nyitott, a megjelentek aktív közreműködésére számot tartó beszélgetésekre minden hónap utolsó szerdáján kerül sor a Szimplakertben (VII. Kazinczy utca 14.), a Ződ szalonban 18 órakor.

Április 25.

Ökoház a nagyvárosban

Mitől is öko egy ház? Hogyan kerül az ökoház a városba? Hogyan teheti saját háztartását környezetbaráttá, aki a városban lakik? Mifélék a zöld épületgépészeti technológiák? Földfűtés, napkollektor, zéró-energia-ház??? Avagy a távfűtésé a jövő?

Vendégeink Ertsey Attila építész, Véghely Tamás kutatómérnök (Gaiasolar) és Balog Róbert (Fővárosi Távfűtőművek)

 

Rumbold Éva

 

 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design