Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>> ... és még Beszámoló Az ember fáj a földnek: a könyvbemutató az Interneten
Az ember fáj a földnek: a könyvbemutató az Interneten
2010. november 02. kedd, 19:35
Share/Save/Bookmark

2010. október 12-én került sor Budapesten, az Írók Könyvesboltja (Andrássy út 45.) zsúfolásig telt galériáján Lányi András „Az ember fáj a földnek” (Utak az ökofilozófiához) című, a L’Harmattan Kiadó gondozásában megjelent válogatott tanulmánykötetének bemutatójára. Többek kérésére felvétel is készült a bemutatóról.

 

2010. október 12-én került sor Budapesten, az Írók Könyvesboltja (Andrássy út 45.) zsúfolásig telt galériáján Lányi András „Az ember fáj a földnek” (Utak az ökofilozófiához) című, a L’Harmattan Kiadó gondozásában megjelent válogatott tanulmánykötetének bemutatójára, ahol a szerző Fülöp Sándorral, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosával és Schneller István építésszel - valamint az érdeklődőkkel - beszélgetett a könyvről.

Többek kérésére - Pacsuta Péter János jóvoltából - felvétel is készült a bemutatóról: habár a kép és a hang nem profi minőségű, azonban a beszélgetés gondolatait, gyakori poénjait és hangulatát vissza tudja adni az Internet segítségével a személyesen részt venni nem tudók és minden érdeklődő számára. A felvétel - két részletben - a
http://www.indavideo.hu/video/Lanyi_Andras_-_Az_ember_faj_a_foldnek_1_resz és a
http://www.indavideo.hu/video/Lanyi_Andras_-_Az_ember_faj_a_foldnek_2_resz címen található.

 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design