Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>> ... és még Beharangozó Meghívó Cserhátsurányba, február 21-ére
Meghívó Cserhátsurányba, február 21-ére
2009. február 12. csütörtök, 21:18
Share/Save/Bookmark
Célunk a felkészülés az országot megnyomorító gazdasági válságra, védekezés a válságot súlyosbító kormányzati intézkedések ellen, a szélsőséges indulatok és az erőszak elharapózásának megakadályozása. Megmaradásunk érdekében kinek-kinek a saját családja, gazdasága, iskolája, munkahelye, települése védelméről kell gondoskodnia, s ez újfajta összefogást kíván.Az elmúlt években sokféle civil kezdeményezés született az elnyomorodó és alapvető intézményeitől megfosztott falusi társadalom helyzetének javítására, többek között az élelmiszer-önrendelkezés hálózatainak kiépítésére (SZÖVET), az alapvető közszolgáltatások fenntartása érdekében (pl. Zempléni Faluszövetség), a halálra szánt vasúthálózat megmentésére (Vasutas Települések Szövetsége), a kisiskolák védelmében (Élőlánc, Magyar Faluszövetség, PDSZ) stb. Sajnos, minden törekvésünk, a legszerényebb is, rideg elutasításban részesült a kormány részéről.

A pártokrácia kivívta függetlenségét – választóival szemben. Most rajtunk a sor.. Mit tehetünk a magunk erejéből, a hatalom törvényes és fiskális eszközei nélkül, a kormánypolitikává lett falurombolás ellenében?

Erről szervezünk tanácskozást február 21-én, szombaton 11-kor Cserhátsurányban, az Általános Iskolában. A napirenden a társadalmi önvédelem sürgős tennivalói szerepelnek – amit magunk megtehetünk, amiben egymás segítségére lehetünk, és az is, amit az országos szervezkedés erejével kikényszeríthetünk.

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy jöjjenek el és segítsenek minél több emberhez eljuttatni tanácskozásunk hírét. Ismerjük meg egymás véleményét, terveit:
- a gazdatársadalmat tönkretevő rendelkezésekről
- a kikényszerített kistérségi társulási rendszer reformjáról
- a kisiskolák megmentésének lehetőségeiről
- a magyar-cigány együttélés normalizálásáról
- a falusi munkanélküliség enyhítéséről
- a földtulajdon és a vízellátás küszöbön álló piacosításáról
- az élelmiszer önrendelkezés megvalósításáról és a közvetlen kereskedelem kiépítéséről

s más egyebekről. Célunk a felkészülés az országot megnyomorító gazdasági válságra, védekezés a válságot súlyosbító kormányzati intézkedések ellen, a szélsőséges indulatok és az erőszak elharapózásának megakadályozása. Megmaradásunk érdekében kinek-kinek a saját családja, gazdasága, iskolája, munkahelye, települése védelméről kell gondoskodnia, s ez újfajta összefogást kíván.

Az Élőlánc Magyarországért elnöksége nevében
tisztelettel,
Lányi András

Budapest, 2009. február 11.


 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design