>>> ... és még Állásfoglalások Az Élőlánc Magyarországért üzenete a magyar választókhoz
Az Élőlánc Magyarországért üzenete a magyar választókhoz
2014. október 08. szerda, 23:36

Tisztelt Honfitársaink!

A médián keresztül ránk zúduló információkból az a hamis kép rajzolódik ki, hogy csak pártokra lehet szavazni, az országos pártok versenyéről szól az önkormányzati választás is. Álviták folynak a baloldal – jobboldal között, erőfitogtatások és fenyegetések.

Csak rólunk, a mi ügyeinkről, önmagunk kormányzásáról nincs szó. Szavazzunk a kisebbik rosszra? Szavazzunk a legerősebbre, mert úgyis az fog diktálni? Csak a Fidesz? Csak ez, csak az? Hamis kérdések ezek, és csak hamis válaszok adhatók rá.

Ha a Fideszre szavaznak, rányomják a pecsétet az egypártrendszerre. Ha az ellenzékre szavaznak, akkor is pártok martaléka marad a helyi ügyek eldöntése. Arra biztatjuk Önöket, hogy mindenképpen menjenek el szavazni, de ne pártokra, hanem hiteles emberekre szavazzanak. Emberekre, akik megérdemlik a bizalmukat. Tegyék olyan emberek kezébe településük vezetését, akik függetlenek a hatalmi hálózatoktól, akik tetteikkel, életükkel már bizonyítottak.

Ne engedjenek a zsarolásnak, hogy csak az a település jár jól, ahol a Fideszre szavaznak!Az Önkormányzat legyen valóban önkormányzat! Nekünk, az ott élőknek kell döntenünk a saját sorsunkról.

A jövő most az Önök kezében van. Fontos, hogy elmenjenek, fontos, hogy megfontoltan döntsenek. Bátran hozzanak új arcokat az önkormányzatokba!

Ez a szavazás lehet az első lépés ahhoz, hogy visszaszerezzük a szabadságunkat, és az országunkat.

Élőlánc Magyarországért