>>> ... és még Állásfoglalások Az Élőlánc Magyarországért nyilatkozata a NAV ügyben
Az Élőlánc Magyarországért nyilatkozata a NAV ügyben
2013. november 12. kedd, 11:05

2013 november 8-án a Levegő Munkacsoport és a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége közös sajtótájékoztatóján Horváth András, a NAV munkatársa fontos, leleplező bejelentéseket tett a választási ciklusokon áthúzódó, mindkét politikai oldalhoz köthető és folyamatos kormányzati támogatást élvező, 1000 milliárdos léptékű ÁFA-csalásokról, továbbá az azokat elkövető "érinthetetlen" bűnözőkről. Az elhangzottak mellett az Élőlánc Magyarországért sem mehet el szó nélkül.

A feltárt tényeket a NAV vezetése továbbra sem kívánja vizsgálat tárgyává tenni, ezzel igazolja az állammal összefonódott, pártsemleges maffiahálózat létét. Le kell számolnunk a politika és a gazdaság immár teljes és kóros összeolvadásának hazai gyakorlatával, mely a maffiamódszerekig fejlődött. A bűnözők elszámoltatását követeljük, ez lehet az alapja az erkölcsi megújulásnak, mely nélkül nincs jövője a magyarságnak. Az elszámoltatás pedig csak az igazság kimondásával és a teljes nyilvánosság előtt mehet végbe.

Az Élőlánc Magyarországért kiáll a bátor, az igazság kimondását felvállaló emberek, így Horváth András, a NAV munkatársa mellett. Meg kell védenünk őt és családját, az igazság érdekében.

2013. november 11.

az Élőlánc Magyarországért elnöksége