>>> ... és még Sajtóközlemény MTI közlemény a Tisztesség és Emberség Szövetségéről
MTI közlemény a Tisztesség és Emberség Szövetségéről
2013. november 21. csütörtök, 15:08

Budapest, 2013. november 21., csütörtök (MTI OS) - Dr. Ángyán József független országgyűlési képviselő és szövetségesei – magánemberek és szervezetek – széleskörű társadalmi mozgalmat indítottak el tegnap Budapesten.

A TESZ tízmillió magyar emberhez szól. Ángyán József a korrupció új szintjéről beszélt, mely ellenünk használja fel az állami intézményeket, kifosztja a magyar társadalmat.  A rendezvény vendége volt Hadházy Ákos, a trafik ügy kirobbantója, és Horváth András, a NAV 1000 milliárdos visszaéléseket nyilvánosságra hozó szakembere is, aki reméli, hogy mások is követik a példájukat, hiszen az élet minden területén hasonlóan elfogadhatatlan folyamatok zajlanak. Fontosnak tartja, hogy az ügy széleskörű támogatottságot élvez, függetlenül attól, hogy ki milyen oldalon áll. Ács Sándorné agrárszakember a legsürgősebb feladatnak a végzetes következményekkel járó  földtörvény megváltoztatását, az állami földek pályázatainak visszavonását elengedhetetlennek tartja, ha meg akarjuk tartani hazánkat.  A különböző rendszerekben elrabolt 1000 milliárdokra, termőföldeinkre a 10 millió magyarnak szüksége van. Nem mondhatunk le gyermekeink jövőjéről! Ezt képviselte az új gazdaszervezet, a Gazdálkodó Családok Egyesületének elnöke Teichel István  is. Az Élőlánc Magyarországért képviseletében Ertsey Attila elnökségi tag arra bíztatja a magyar embereket, hogy vegyék kezükbe saját sorsukat, erősítsék meg közösségeiket, mert elengedhetetlen, hogy az ország ügyeinek intézését tisztességes emberek kezébe tegyük.

Élőlánc Magyarországért