Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>> ... és még Sajtóközlemény Élőlánc Szima Juditért
Élőlánc Szima Juditért
2011. december 18. vasárnap, 21:34
Share/Save/Bookmark

A 2006. őszi véres terror felelősei büntetlenek... Az országot morális és gazdasági csődbe taszító, a közvagyont módszeresen, és üzemszerűen kirablók büntetlenek... Az, aki rendőrtársait a törvényesség betartására figyelmeztette, aki egész életét a kiszolgáltatottak védelmének szentelte – folyamatos zaklatásnak, megaláztatásnak kitéve, börtönben...


Mi folyik itt? Merre halad ez az ország?

Törvény előtti egyenlőséget, igazságot, emberséget követelünk!

Követeljük az ország és a magyar emberek ellen súlyos bűnöket elkövetők megnevezését és felelősségre vonását!

Tiltakozunk Szima Judit alezredes asszony meghurcoltatása ellen!

Szolidaritásunkat fejezzük ki a TMRSZ vezetői és tagjai felé és követeljük a szakszervezet főtitkárának szabadon bocsátását!

2011. december 3.
az Élőlánc Magyarországért elnöksége


 

Háttér

 

A 2006. őszi véres terror valódi felelősei büntetlenek maradnak... A Magyar Nemzet (12.11.30)  híre szerint  a Budapesti Nyomozó Ügyészség megszüntette a büntetőeljárást  részben elévülés, részben bűncselekmény hiánya, harmadrészt elbíráltság miatt.

Szima Judit alezredes asszony, a Tettrekész Magyar Rendőrök Szakszervezetének főtitkára volt az egyetlen rendőr, aki azokban a vészterhes napokban szót emelt a törvénytelenségek ellen, és rendőrtársait a törvényesség betartására figyelmeztette, most mégis Ő van börtönben, folyamatos zaklatásnak, megaláztatásnak kitéve.

Dr. Szikinger István szerint az eljárás nem felel meg a jogállamiság legalapvetőbb követelményeinek.

Szima Judit 2011. június 9-én nyilatkozott az ellene felhozott vádakról a sajtónak:
"Semmiféle bűncselekményt nem követtem el. Önkormányzati elven működünk, könyvvizsgálónk van, aki évente auditálja az elszámolásunkat. Huszonhétmillió forintot nyertünk például tisztségviselőink továbbképzésre. Amikor a pénz felhasználását ellenőrizték, azt mondták, jó lenne, ha mindenkinek az elszámolása olyan precíz lenne, mint a miénk."

"Amíg az erkölcs nem előzi meg a jogot, addig bárki jogászkodhat, amennyit csak akar. A jog mindig a gazdagok és kiváltságosok oldalán áll. Mi azért megkíséreljük ezeknek a falaknak az áttörését. Ez hosszadalmas és láthatólag nem veszélytelen törekvés."


Tiltakozunk Szima Judit meghurcoltatása ellen!

Szolidaritásunkat fejezzük ki a TMRSZ vezetői és tagjai felé és követeljük a szakszervezet főtitkárának szabadon bocsátását!

 

 

 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design