Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>>
Lehessen rájuk szavazni! Nyomtatás E-mail
2014. február 26. szerda, 22:19
Share/Save/Bookmark

Ács Sándorné Dr. Ángyán József Horváth András Dr. Léhmann György

  Kedves Olvasó!

 

Horváth András két hónap elteltével sem kapta még vissza a noteszét, amelybe a segítői, új barátai, ismerősei és újságírók címeit jegyzetelte és amelyet a házkutatáskor vittek el tőle. Sőt szintén nem kapta vissza az orchideás és más természetfotós képeit sem, amelyek az ugyancsak a házkutatáskor tőle elvitt adathordozóján vannak.

 

Horváth András jelenleg a szíve szerint -- a hobbijának hódolva -- az éppen most virágzó tavaszi tőzikemező fotóit gyűjtögetné a fényképezőgépére valahol a nyugati végeken, mert annak van most szezonja. Ehelyett azonban ezekben a napokban más valamit gyűjt.

 

Aláírásokat.

 

Jó, de mik azok a fent említett "zöld noteszek”? És hogyan jönnek ide? Alább ez is kiderül.

 

András azonban nincs egyedül. Hozzá hasonlóan aláírásokat gyűjt Ács Sándorné Éva, dr. Ángyán József, dr. Léhmann György és sok társuk is.

 

Hogy Ácsné Éva ehelyett mit csinálna most, azt könnyű kitalálni: irányítaná a tavaszi munkák előkészületeit a kishantosi öko-mintagazdaságban. Azonban amint tudott, akad ott most egy kis jogvita, amely nem teszi lehetővé, hogy idén is az elmúlt két évtizedben megszokott módon kezdődjenek a munkák Kishantoson.

 

Ángyán professzor a Nemzeti Vidékstratégiában foglaltak megvalósításának segítése helyett kénytelen -- immár harmadik éve -- valami mással foglalkozni: elemzéseiben feltárta és teltárja a vidék kormányzati irányítással való lepusztításának folyamatát. De aláírásokat ő is gyűjt.

 

Dr. Léhmann György a balatoni naplementét nézegetné szívesen. Ehelyett azonban közel két éve -- hétvégéit is beleértve -- azzal telnek a napjai, hogy devizahiteles embertársait képviselve készít keresetleveleket -- darabra nyolcszáz körül jár. Ezt a tevékenységet ingyenesen végzi. Aláírásokat azonban most ő is gyűjt.

 

Hogy ez a négy ember hogyan talált egymásra, talán önmagában is megér majd egyszer egy történetmesélést, most azonban arra szorítkozunk, hogy elmondjuk: az Ángyán József kezdeményezte Tisztesség és Emberség Szövetsége, azaz a TESZ keretében, a 2005-ben alapított ökopárt, vagyis az Élőlánc Magyarországért színeiben szándékoznak képviselőjelölteket állítani a közelgő parlamenti választásokon.

 

Ezért az aláírásgyűjtés.

 

Segítsük őket ebben!

 

A segítség úgy az igazi, ha abból adunk, ami nekünk is drága: az időnkből.

 

Nyissunk ezért egy-egy "zöld noteszt" akár virtuálisan, a számítógépünkön, akár valóságosan! Gondolatban, avagy címlistáink segítségével gyűjtsük össze és jegyezzük le, kik azok a rokonaink, barátaink, kollégáink vagy ismerőseink, akikkel a következő egy-két napban kapcsolatba lépünk, hogy ők is adják a segítségüket:

 

1) a saját aláírásukat -- ha lakóhelyükön indul Élőlánc-jelölt --, ez azonban önmagában sajnos nem lesz elég:

 

2) ők is adják tovább a hírt mielőbb -- végre itt egy jó "lánclevél"! -- és nyissanak saját "zöld noteszt" is arról, hogy a saját ismeretségi körükben kiknek a támogató aláírását kell még célba juttatni a harmadiki, hétfői végső határidőig!

 

Az Élőlánc honlapjáról, a www.elolanc.hu címről elérhetők a munkához szükséges legfontosabb információk, elérhetőségek stb., amelyeket igyekszünk közben még praktikusabbá, áttekinthetőbbé tenni.

 

Horváth Andrásnak a hatóságilag lefoglalt -- és ma is lefoglalva tartott -- jegyzettömbje helyébe lépjenek "zöld noteszek" százai vagy akár ezrei!

 

Az igazsághoz tartozik, hogy ő -- a fent említett hobbija mellett -- szívesen foglalkozik még komplett adócsaló hálózatok teljeskörű feltárásával is, erről a tevékenységről azonban már több mint egy éve határozottan "lebeszélték". Erre viszont talán csak következő hírlevelünkben térünk vissza, amellyel -- mintegy különkiadásként -- hamarosan újra jelentkezünk.

 

Szíves és sürgős segítségüket addig is köszönjük. A jutalom talán onnan és olyankor érkezik, ahonnan és amikor nem is számítunk rá.

 

 

Jelöltjeink elérhetősége és aláírási helyszínek!

PDF dokumentum

 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design