Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>>
Teljes körű védelmet követelünk Horváth Andrásnak! Nyomtatás E-mail
2013. december 20. péntek, 10:32
Share/Save/Bookmark

 

A kormánynak és a NAV elnökének kitüntetni, és nem házkutatással megfélemlíteni kellene azt a honfitársunkat, aki az 1000 milliárdos nagyságrendű adócsalás ügyét nyilvánosságra hozta, és feljelentést tett. Az ilyen bátor és áldozatkész embereknek teljes körű védelmet kellene biztosítani. Ha nem ez történik, akkor baj van! Magyarországon pedig a jelek szerint nagy baj van, mert nem az adócsalóknál, hanem a feljelentőnél tartottak házkutatást a rendőrök, miközben a parlamenti képviselők esküjüket megszegve trükkök százaival akadályozzák az ügy érdemi kivizsgálását.

Ha a közérdek képviseletével és a közvagyon védelmével megbízott kormányzati szervek és a parlament nem teljesíti alapvető kötelezettségeit, ha ahelyett, hogy a feljelentő védelmet kapna, a rendőrség őt alázza meg, fenyegeti és zaklatja - világossá válik, hogy a magyar kormány és a magyar parlament nem minket, hanem azokat képviseli, akiknek nem érdeke az adócsalások felfedése és megszüntetése, hanem éppen a jelenlegi helyzet további fenntartása a céljuk.

Ha Horváth András veszélyben van, mi mindannyian abban vagyunk – ami vele történik, az mindannyiunkkal történik.

Követeljük, hogy a kormány biztosítson teljes körű védelmet Horváth Andrásnak, és az általa feltárt ügyekben azonnali intézkedésekkel parancsoljon megállt a magyar társadalom minden képzeletet felülmúló mértékű kirablásának. Ha erre nem képes, távozzon! 

Élőlánc Magyarországért elnöksége

 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design